Interieur By Erdem gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Interieur By Erdem stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Interieur By Erdem streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Interieur By Erdem organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@interieurbyerdem.nl
  VERPLICHT

ADVIES OP MAAT

VAKKUNDIG ADVIES INZAKE AANKOOP,
PRIJSKEUZE, MAAKPROCES EN AFWERKING

svg divider

Het aanbod bij Interieur By Erdem is enorm en rijk gevarieerd: mooie collecties en een groot assortiment. Van verf, vloeren, behang, gordijnen, raamdecoratie, horren tot buitenzonwering, sierlijsten, tafelzeil en woonaccessoires. U vindt het bij ons!

Bovendien kan na aankoop, mits naar wens, alles worden uitgevoerd en aangebracht/gemonteerd via onze vaste partners: van schilderen, stucen, vloeren plaatsen/leggen, tot het uitgebreid aankleden van de woning. De nodige kennis en vakmanschap is hiervoor aanwezig.

Het hele huis kan met dit totaalpakket gestyled of gerestyled worden met als resultaat een fraai op elkaar afgestemd geheel. De eigenaresse, Ikram Erdem koos voor dit concept vanwege het uiteindelijke gemak voor de klant en de waarborging van de kwaliteit.

Interieur By Erdem bestaat sinds 21 maart 2016 en richt zich 100 % op kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Wie zijn woning of interieur wil veranderen of inspiratie wil opdoen, is hier aan het juiste adres. Men vindt er echt alles wat men nodig heeft!

Ikram Erdem

Wanneer kiest u voor Interieur By Erdem?

svg divider

Featured Icon 1

Als u kiest voor kwaliteit

Door het gebruik van kwaliteitsverf gaat ons gepartnerd schildersbedrijf alleen voor het allerbeste. Gekozen werd voor Sikkens, een topper onder de verven, met Flexa als nevenmerk (in de categorie Sigma en Histor), beiden geproduceerd bij Akzo Nobel. Het Erkend Sikkens predicaat 2016 en 2017 (elk jaar controle) spreekt boekdelen over hun inzet.

Featured Icon 2

Als u graag persoonlijk wordt geholpen

Wij komen graag persoonlijk bij de mensen langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en advies te geven, ook bij kleine opdrachten. Iedere situatie of plek vraagt om een specifieke benadering. En daarbij willen wij graag van dienst zijn. Dat geldt niet alleen voor het schilderwerk, maar ook voor behangwerk. Wat moet er allemaal gebeuren voordat de muur behangen wordt? Wij kijken graag gedetailleerd met u mee.

Featured Icon 3

Als u alles voor uw woning op één plaats wilt vinden

Bij Interieur By Erdem hebben we alles in huis om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Men kan bij ons kiezen uit de vele mogelijkheden op alle gebieden van het wooncomfort. Wij helpen u graag bij het maken van de beste productkeuze voor de gewenste bestemming voor u en uw portemonnee.

Kleur advies

svg divider

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Ze hebben invloed op onze stemming, ze prikkelen onze zintuigen en ze bepalen voor een groot deel of we iets mooi vinden of niet.

Bij Interieur By Erdem bent u aan het juiste adres voor kleuradvies op maat. Wij begrijpen wat kleuren kunnen betekenen voor uw sfeer in huis, en daarmee uw dagelijkse gemoedstoestand.

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden voor uw inrichting te bespreken!

Kleur advies
Verf tegels


Welke materialen

svg divider
Vloer leggen

Heeft u al een idee van wat u zoal wilt gaan doen met uw interieurinrichting? Maar u weet niet goed welke materialen zouden passen? Geen probleem! Bij Interieur By Erdem kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden voor bij u thuis.

Wij hebben een breed scala aan materialen en oplossingen voor een breed assortiment aan producten. We kijken graag gezamenlijk met u mee naar wat u in gedachte heeft, om zo tot een passend interieur te komen.

Schroom niet en vraag naar al onze mogelijkheden!

Materialen


Advies plaatsing

svg divider

In veel gevallen komt het voor dat voor uw woonwensen een flexibele oplossing is vereist. Ook zonder de noodzaak voor een flexibele oplossing is het natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat alle aankleding vakkundig en duurzaam geplaatst wordt.

Bij Interieur By Erdem kijken we graag mee naar de plaatsing van bepaalde artikelen voor in uw woning. Een correcte plaatsing kan immers voor een langere levensduur zorgen en zorgt voor een naadloze afwerking binnenshuis.

Onze specialisten helpen u graag met het plaatsen van om het even wat u vindt in onze winkel!

Advies plaatsing
Vloer leggen

Benieuwd naar wat Interieur By Erdem
voor u kan betekenen?

Snel contact opnemen

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op