Interieur By Erdem gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Interieur By Erdem stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Interieur By Erdem streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Interieur By Erdem organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@interieurbyerdem.nl
  VERPLICHT

Materialen & Producten

Materialen & Producten

svg divider

Bij Interieur By Erdem bent u niet alleen aan het juiste adres voor verf, maar ook zeker voor alle overige materialen voor uw wooncomfort! Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden om uw woning aan te kleden bij Interieur By Erdem. Wij werken uitsluitend met betrouwbare partners, kwalitatieve leveranciers en merken!

Een breed scala aan raamdecoraties

svg divider

Wie geen gordijnen wil, kan terecht voor een uitgebreide selectie raamdecoratie in de vorm van raamfolie en trendy binnenzonwering. Aluminium, houten-en vlinderjaloezieën van merken als BECE en Multisol worden door Interieur By Erdem op maat gemaakt en vervolgens kundig aangebracht. Verder kan men er horren in diverse maten bij bestellen.

Uiteraard kunt u bij Interieur By Erdem ook terecht voor buitenzonwering: Rolluiken, markiezen, knikarmschermen en terrasoverkapping kunnen naar wens verzorgd, opgemeten en vakkundig geplaatst worden.

Woondecoraties

svg divider

In onze winkel kunt veel producten vinden die soms noodzakelijk of sfeerbepalend zijn voor uw interieur, zoals een decoratief tafelzeil, een karpet, een deurmat of fraaie sierkussens. Eveneens verkrijgbaar zijn hebbedingen zoals een mooi beeld, spiegel, klok, passende vaas of lijst.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en ontwikkelingen op gebied van wonen wordt éénmaal per jaar de beurs in Gent bezocht. Zo houden we alle trends in de gaten!

Gordijnen

svg divider

Gordijnen zorgen voor sfeer, beperken de inkijk en weren geluid en kou. Ook hier is de keuze onvoorstelbaar. Zowel transparant, verduisterend als semi -transparant hangen bij Interieur By Erdem vele stoffenstalen. Men kan er kiezen uit normale, rol- plissé- en vouwgordijnen. Gevoerde merken zoals o.a. ADO en Vrisco, Holland Haag en A House of Happiness kunt u vinden bij ons in de winkel.

Dit laatste merk met een keuze uit meer dan 2000 stoffen kent een meerwaarde door de eco-norm: in de stoffen worden gerecyclede vezels van waterflesjes verwerkt en snijafval van t-shirtproductie. Ook hier kan weer alles deskundig worden opgemeten, waarna de stof bij de fabrikant wordt verwerkt tot een sfeervol product voor uw ramen.

Vloeren

svg divider

Om uw ondergrond te voorzien van een nieuwe bedekking beschikt Interieur By Erdem eveneens over een uitgebreid aanbod, van zachte (tapijt en vinyl) tot harde vloeren (laminaat – kliklaminaat en PVC design vloeren) en van bekende merken zoals Parador, Quickstep en Beautifloor.

Van het laatstgenoemde merk is er een PVC-vloer op HDF basis, wat resulteert in een sterke warme kurkvloer met geluiddempende eigenschappen. Vloeren, inclusief ondervloeren, plinten etc. worden vakkundig aangebracht door onze vaste vakkundige partners. Voor plafond en/of muren zijn ook voorbeelden van sierlijsten in de winkel te zien. Kom dus snel langs!

Behang

svg divider

Bij Interieur By Erdem heeft men de keuze uit meer dan 100 behangboeken. Van het topmerk Eyffinger kan men zelfs de volledige collectie inzien! Ook van andere merken zoals AS heeft men zowel normaal evenals vliesbehang. Dit heeft als voordeel dat niet het behang maar de muur met lijm wordt bestreken.

“Voor wie behang bij ons koopt maar zelf wil behangen hebben wij een stoomapparaat ter beschikking, wel zo handig!”.

Interieur by Erdem is ook een pick-up point voor naambord.nl

Benieuwd naar wat Interieur By Erdem
voor u kan betekenen?

Snel contact opnemen

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op