Interieur By Erdem gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Interieur By Erdem stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Interieur By Erdem streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Interieur By Erdem organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@interieurbyerdem.nl
  VERPLICHT

SERVICES

Klant is koning

svg divider

Interieur By Erdem onderscheidt zich door de klantgerichte aanpak en zeer persoonlijke benadering van de klant. “Schilderen, behangen, het aanbrengen van raamdecoratie, inclusief opmeten en ophangen van gordijnen doen we zelf.’’

Voor de vloeren en de buitenzonnewering hebben wij onze partners, eveneens vakmensen. Wij hebben een uitstekende band, allemaal een opleiding gevolgd en zijn gediplomeerd. Op school leerden we hoe alles te behandelen maar de kneepjes van het vak leer je uiteraard in de praktijk.

Ikram realiseert uw wens

svg divider

Ikram: Als mensen b.v. onzeker zijn over de aanschaf van een bepaald product of toepassing, of omdat ze niet weten wat ze precies nodig hebben, leggen wij uit welke keuze voor hen het beste is en wat ze precies nodig hebben, zonder af te dwingen natuurlijk. We staan altijd klaar voor de klant. Mochten wij op een vraag geen antwoord weten, gaan we te rade bij een externe specialist of vertegenwoordiger. Hier gaat niemand naar buiten zonder een oplossing, zelfs al vinden we die niet bij ons in de winkel. Je moet er altijd voor zorgen dat klanten terugkomen. Persoonlijk denk ik in de volledige breedte na voor onze klanten.

Interieur By Erdem werkt vanuit het hart

Er wordt hier gewerkt vanuit het hart; ons gevoel moet goed zijn. Ook de doe-het-zelver wordt bij ons met veel plezier geholpen en van advies voorzien. Bij Interieur By Erdem letten we goed op, zodat we van elkaars doen en laten op de hoogte zijn. Ik schrijf altijd alles op, verzorg de administratie en zorg ervoor dat afspraken keurig worden nagekomen.

Een snelle aflevering/afwikkeling, als iemand iets besteld heeft of wat gedaan wil hebben, vinden wij ook belangrijk. De klant is nu eenmaal koning!

Ons uitgangspunt

‘Hoe zou ik zelf benaderd willen worden?’.

VG Verf & Wonen

svg divider

In 2016 begon Ikram met een compagnon het bedrijf VG Verf & Wonen. Twee jaar geleden is ze verdergegaan als eenmanszaak. ‘’kort voor we begonnen, wist ik weinig van verf en interieur, maar dat is intussen flink veranderd! Ik heb veel cursussen gevolgd en dat doe ik nog steeds. Uiteraard heeft dat mijn kennis aanmerkelijk uitgebreid. Tegenwoordig kan ik mijn klanten een goed advies en professioneel advies geven en dat is in ieders voordeel.’’

Aanvankelijk deed Ikram alleen de winkel, maar sinds ze het bedrijf alleen voert, komt ze ook vaak bij haar klanten thuis. ‘’Op de eerste plaats om de maten op te nemen. Daarnaast is het ook veel beter als ik bij de mensen thuis de mogelijkheden kan zien. Zo kan ik bijvoorbeeld een veel beter kleuradvies geven, want de lichtinval en het interieur is overal anders en dat kan je op de plaats waar het moet komen het beste zien.’’

Alles wat u nodig heeft

svg divider

Tegenwoordig is krijtverf helemaal in, laat ze weten. ‘’Dat is volledig mat en 100% ecologisch, dus zonder chemicaliën. Het hecht overal op. Bovendien is grondverf niet nodig.’’

Naast verf zijn er heel veel woonaccessoires verkrijgbaar, onder meer raamdecoraties, gordijnen, behang, kussens en tafelzeilen. ‘’Er zijn verschillende merken behang die wij verkopen zoals Eijffinger, Kek Amsterdam en BN Voca.’’

Populair in de winkel zijn onder meer raamtextiel als vervanger voor raamfolie, transparante, dikke tafelzeilen die de tafel goed beschermen en speciale Ilbays-doekjes. ‘’Deze hoogwaardige doeken zijn ideaal voor streepvrije glasreiniging. Ze laten absoluut geen krassen of vlekken achter en mogen eigenlijk in geen enkel huishouden ontbreken’’!

In de winkel is verder een ruime keus aan buitenzonnewering, tapijt, vinyl, laminaat klik-en plaksystemen.

Onze diensten

svg divider

Hieronder kunt u de diensten vinden die wij bij Interieur By Erdem uitvoeren.

Advies

Het kan voorkomen dat u vragen heeft over materialen die u gebruikt en of deze wel goed zijn voor uw constructie of hoe u iets moet plaatsen. Op al deze vragen kunnen wij u een antwoord geven. Wacht niet langer en stel uw vraag!

Kleur & Verf

Heeft u specifiek advies over de kleuren die u gebruikt of wat u nou het beste kan doen bij het schilderen van een muur. Deze vragen en meer kunnen wij voor u beantwoorden.

Materialen/Producten

Welke materialen en producten kunnen wij u leveren? Alles hierover vind u hier.

Services

Heeft u hulp nodig? Een van onze services is u helpen bij uw plaatsing.

Benieuwd naar wat Interieur By Erdem
voor u kan betekenen?

Snel contact opnemen

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op